fredag 6. januar 2012

Vi er blitt flere

Pinnekroken vokser og vokser - og det gjør arbeidsmengden også :) 

De mest observante har kanskje lagt merke til at det er flere som kommenterer på bloggene rundt om nå, for med økende deltagelse og arbeid så økte behovet for flere i admin.. Så vi har fått med oss noen utrolig kjekke damer i admin gitt :) Så det er med glede jeg presenterer våre nye adminbabes!
Mitt navn er Marianne og er 30år, samboer og har 6 barn. Lærte vel å strikke på skolen og lærte å hekle av min mormor rundt 12-13års alder, men fra og med høsten 2005 var eg fulstendig hektet. 
Eg er en av dei som har alt for mange prosjekt gående til en hver tid. Eg avslutter ikke allid ett prosjekt før eg starter på nytt, men eg kommer meg som regel i mål. Noen ufoer er det så klart blitt, men en gang skal dei også fullføres. Eg kan også finne på og brodere litt og har prøvd meg med symaskinen noen ganger, men det er strikking og hekling som ligger mitt hjerte nærmest.


Jeg heter Mari er 27 år og kommer fra Bergen.Jeg innså behovet for en ny hobby da jeg var sengeliggende i noen uker i sommer.

Jeg investerte i en heklenål og et garnnøste og satte igang. Resultatet ble et pannebånd og nå er jeg hooked..

Siden den tid har jeg lært meg mer og mer, og synes det er KJEMPEkjekt å holde på med.

Er som sagt forholdsvis ny i gamet i forhold til mange rundt forbi, men føler virkelig jeg har funnet min greie.
Jeg er en strikkegal tvillingmamma som runder 30 år til høsten. Alt man kan bruke garn til utforskes etterhvert som jeg oppdager det. Min kjære er sporty og godtar at det ene soverommet er gjort om til garnlager, at jeg ivrig gir meg i kast med stadig nye prosjekter og at jeg blir oppslukt  når jeg oppdager nye metoder, teknikker og mønstre! Bøker, blader og ikke minst fantastiske hobbybloggere er super inspirasjon og lidenskapen vokser og vokser! Etter jeg oppdaget bloggverden varte det ikke lenge før jeg satte igang med min egen blogg: Signes hjemmelagede.

I tillegg til hobby og familie er elsker jeg jobben min som daglig leder i barnehage og liker å ha litt å henge fingrene i, mitt livsmotto er: "Man lærer så lenge man lever!"

Så ta vel i mot dem!! 5 kommentarer:

Strikkelene sa...

Så bra :) :) Det er flott at dere har fått med dere flere - for dere på Pinnekroken gjør en fantastisk jobb - til inspirasjon og glede for mange flere enn meg (som er helt "Pinnekroken-hekta") Ser fram til å følge bloggen videre :)

enel sa...

Velkommen!

Berit sa...

Velkommen alle tre, så gøy :)

Marianne sa...

Hjertelig velkommen!
En flott blogg blir om mulig enda bedre! :)

Anna sa...

Velkommen! =)