torsdag 1. desember 2011

Utfordring 18 - Rødt og grønt

Det er endelig desember, og vi kan endelig spise pepperkaker og klementiner og drikke litervis med julebrus - uten dårlig samvittighet (det er jo snart jul!). I den anledning er tema for månedens utfordring rødt og grønt! :) Det er ikke et krav at det er "julete" - her er det bare å slippe fantasien løs! :)

Månedens sponsor er Pickles, og vinnerne får hver sin bok med masse flotte oppskrifter til barn og voksne :)


Både hos PicklesDrops/Garnstudio og Ravelry (som dere ble tipset om her) har bøttevis med inspirasjon og oppskrifter. Her er noen tips om (gratis) oppskrifter fra plukket fra Ravelry:Alle disse oppskriftene er på engelsk, men det er null stress! Om du skulle klø deg hull i hodet, har Garnstudio en god ordliste. (For å få tilgang på oppskriften via Ravelry, kreves det registrering. Denne er gratis.)

Desember er en travel måned, både for oss og dere, derfor er fristen flyttet til neste år ;) Om noen skulle gå tom for ting å gjøre, er det bare å levere flere bidrag! Husk å lese reglene som står skrevet i kolonnen til høyre.

Innleveringsfrist er 14. januar 2012 kl 23.59 

Lykke til!
5 kommentarer:

Unknown sa...

Er det bare å begynne å strikke, eller melder vi oss på?

Jane Brit sa...

Strikk i vei! Etterhvert kommer det et linkeverktøy hvor du leverer inn ved å linke til bloggINNLEGGET hvor du har skrevet om og tatt bilder av bidraget.

Moro at du vil være med! :-D

Bær med oss, det er travle tider... ;-)

Anette sa...

Må bidraget være både rødt og grønt? Eller kan vi velge en av disse to? Og - kan vi ha innslag av andre farger?

Miriam sa...

Det kan være både rødt og grønt, men også bare en av dem. Kan kombineres med andre farger, men vi bir veldig glad om det er en av disse fargene som dominerer/utgjør eventuelt mønster :)

Manisk kreativ sa...

Bare et tips: Jeg har oversatt February Lady Sweater til norsk. :-)
Dere finner den på gratisoppskrifter.no under jakker :-)