lørdag 1. oktober 2011

Utfordring #14 - Farsdagen nærmer seg, lag noe til mannen

Det er enda noen uker igjen til farsdagen, men det gjelder å være ute i god tid så det er ferdig til farsdagen og man slipper panikkstrikking/-hekling kvelden før :o)

Flinke Inspiratør Lene:
Og Eirin:


Farsdagen er en hedersdag for fedre. I Norge feires farsdagen den andre søndagen i november, det vil si søndag 13. november i 2011, og søndag 11. november i 2012.


På farsdagen er det tradisjon å gjøre «stas» på faren sin. Det kan være ved å gi ham frokost på senga, en gave, eller ganske enkelt å gratulere ham med farsdagen.

Opprinnelig kommer konseptet rundt farsdagen fra USA, og det ble først populært i Norden og Norge etter andre verdenskrig. Det var først Sonora Smart Dodd fra Washington som begynte å feire denne dagen i 1909 for å ære sin far, William Smart, en veteran fra borgerkrigen.

Det er ikke alle som feirer farsdag, så oppgaven er å strikke eller hekle noe til en mann.
Noe MASKULINT og røfft, med litt "edge".

Regner med å se lite blondekanter og pasteller nå egentlig :o)

Premiene denne gang er sponset av vår kjære Masker og Sting i Arendal, og denne gangen er det nydelige nøster med Lingarn fra Marks & Kitten OG maskemarkører fra herlige Mono :o)

Strikkere:

Heklere:

Eksempelbilde fra Mono sine herlige maskemarkører!! :)To kategorier, hekling og strikking. Les reglene på høyre side en ekstra gang før dere leverer inn. Fristen for innlevering er 31.oktober kl 23.59.

Lykke til!! Gleder oss til å se hva dere kommer opp med!! :o)
7 kommentarer:

Innestemmen sa...

Bra utfordring!
=)

Myrte ♥ sa...

Da er det bare å sette i gang de små grå, er ikke så ofte det blir mannestrikk på pinnene =)

Marthe sa...

Bidrag allerede, dere er kjappe :o) Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva vi får inn denne gangen.

Strikkelene sa...

Så flott med strikke/hekle-utfordring! Og dette temaet er suverent - får unnagjort litt julegaver til "mennene" i familien :) Regnes pjoning som hekling?

maska sa...

Da har jeg lagt vottene inn på nytt. Håper det har gått ok nå. :)

Tilla sa...

Ånei! Det sto at utfordringen stengte 2359, men så er det stengt før!? Var litt sen med blogginnlegget, men fremdeles før tida! Satser på at det er lov å være med likevel:) Innlegget er her: http://mittlivirosa.blogspot.com/2011/10/glittens-pa-engelsk.html

Jane Brit sa...

Tilla:

Ja, den var litt kjip! Du er selvfølgelig med! ;)

Hilsen Jane Brit
- Pinnekroken -