torsdag 22. mai 2014

Vi takker for oss :)

Det har vært tre fine år med Pinnekroken, men nå er tiden kommet for å takke pent for oss.

Vi ser at vi ikke lenger har verken tid eller motivasjon for å holde utfordringsbloggen ved like, så da setter vi heller en stopp her fremfor å bare la den gli ut i sanden.

Pinnekroken var tenkt som en inspirasjonsblogg for å få folk til å forsøke noe nytt, noe spennende, og kanskje også utfordre seg selv litt innimellom. Vi håper dere har hatt like mye glede av dette som oss gjennom disse årene.

Hilsen

Eirin og Miriam

6 kommentarer:

Anna sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anna sa...

Like greit å sette strek før det BARE er pes. Har vært gøy å være med på veien☆☆. Klem♡

Siri sa...

Takk for innsatsen! Det er trist at det ikke fortsetter, men jeg forstår godt om det blir for mye jobb. Uansett, det har vært mange spennende runder og jeg kommer til å savne siden. Hilsen Siri

Anonym sa...

Amazing things here. I am very glad to look your post. Thanks
so much and I'm having a look ahead to contact you.
Will you please drop me a e-mail?

My weblog: car dealers in Valdosta ga

engaztop2 sa...

شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

Frøya Øyvind sa...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?