tirsdag 1. januar 2013

Januar og "Restegarn"

Godt nytt år til dere alle!

Vi starter 2013 med en klassiker: Restegarn!
Vi er sikkert ikke de eneste som sitter med en kurv smånøster etter julegaveinnspurten, eller ei litt slunken lommebok etter festivitasen ;)

Bidraget skal altså være laget av rester etter tidligere prosjekter, det være seg ferske eller eldre rester.

Regler for deltakelse i Pinnekrokens utfordringer finner du her. Det er spesielt verdt å merke seg at utfordringen gjelder for strikking, hekling og hakking, og at bidraget må være ferdigstilt etter at utfordringen ble lagt ut ;)

Inspirasjon?

Renate har strikket en liten dokkelue av små rester, kun 17 g gikk med:Anna slanket garnlageret sitt i høst, og kom opp med denne geniale idéen:Eirin har brukt restegarnet til Varmestuen- og NFI-prosjekter:
7 kommentarer:

by Li sa...

heihei!
jeg har ikke vært med i utfordring før. har lagt ut et innlegg med restegarn nå. linket til innlegget :)

by Li

enel sa...

Så gøy at du ble med nå da! Det var herlige farger på de sokkene dine :)

Eirin
-Pinnekroken-

MaritSyux sa...

Herlig :) Fint med oppfordringer om å bruke restegarn :) Jeg har akkurat fullført en babyjakke i restegarnet etter lua mi: http://styxdalen.blogspot.no/2013/01/nytt-strikkeprosjekt.html

enel sa...

Alltid bra å få brukt litt restegarn ;) Bli med på utfordringen med jakken din da, om den ble fullført nå i januar (etter at utfordringen ble lagt ut)!

Sjarmstrikk sa...

Jeg vil gjerne melde på mitt bidrag: http://www.sjarmstrikk.blogspot.no/2013/01/artig-skrue-hettelue-et.html

enel sa...

Herlig lue! Velkommen som bidragsyter til Pinnekrokens utfordringer. Håper vi får se mer til deg. Ved neste bidrag er det fint om du får lagt inn innlegget i linkverktøyet nederst på utfordringsinnlegget - da er det lettere for andre å se bidraget ditt, og ikke minst finne frem til blogginnlegget og bloggen din :)

Inga sa...

Hei! Nå har jeg linket til utfordringen i blogginnlegget mitt :-)