tirsdag 23. august 2011

Presentasjon av INSPIRATØRENE våre

Som dere sikkert har sett på de siste oppgavene så har vi fått litt hjelp til å strikke inspirasjon til dere. I juni søkte vi etter noen medhjelpere som skal hjelpe oss med denne biten utover høsten og vi fikk inn mange flotte søknader. Dessverre kunne vi ikke ta med alle i første omgang, men vi synes vi har fått med oss en veldig fin gjeng så langt.

LeneJeg heter altså Lene, 29 år .Gift og datter på 8. Trønder.Har bloggen "the knitting needle" og facebook side med samme navn. Har strikket i ca 2 år bare , men har blitt ganske hekta kan man si å strikker alt mulig.*******************************************************************************Jeg er 31 år, finnmarking, bosatt i Oslo. Har strikket så lenge jeg kan huske og lærte endelig å hekle i mars 2011. Har alltid mange prosjekter på gang og drar med meg håndarbeidet (nesten) overalt. Har bloggen Garnsluket.

*******************************************************************************heter jeg:) Jeg er 29 år, er gift og har to gode barn; en gutt på 4 og ei jente på 2 mnd. Vi bor i Vikersund og jeg jobber som førskolelærer, men er nå hjemme i permisjon. Jeg strikker så ofte som jeg kan, og drar også alltid rundt på et strikketøy ;)

Bloggen min er PrinsessaPåErta.***********************************************************************************Jeg heter Eirin og er bosatt i Bergen med mann og tre barn. Den store strikkedilla kom med første barnet, og innimellom hekler og syr jeg litt også. Bloggen min heter Enels kaos, og ble opprinnelig startet for å motivere meg selv til å rydde opp i ufo'er. Men med hvert fullførte prosjekt igangsettes tre nye, så jeg har gitt opp å komme til bunns i garnkurven med det første ;)

***********************************************************************************

Silje

Jeg heter Silje er snart 27 år gammel, har samboer og en sønn på 3år. Jeg bor på Askøy utenfor Bergen. Har strikket og heklet siden jeg var liten, men det "tok av" da jeg var gravid. Og er vel ganske hektet no ja :)

*****************************************


Ta deg gjerne en runde i bloggene deres ( navnet er link ) og bli inspirert!! Du vil garantert få se mer av disse kreative damene fremover :o)


Ta godt i mot dem!!! :o)


3 kommentarer:

Tilla sa...

Så mange flotte inspiratører:) Gleder meg til høstens utfordringer! Kanskje jeg kan få strikket noen julegaver i år!

Dere gjør en kjempebra jobb med denne bloggen og nå har jeg satt over litt ekstra til portokostnader:)

Marthe sa...

Tusen hjertelig takk for portohjelp og gode ord om bloggen :o) Det setter vi pris på. Håper vi kan inspirere til mange julegaver utover høsten.

Marthe
-Pinnekroken-

Lene - The knitting needle sa...

Så artig! Er utrolig glad for å få være med!!! :D