fredag 8. april 2011

Bloggrunden uke 14

For et hav av kreative sjeler det er der ute!! Dere er helt rå folkens!! Mange herlige bidrag til utfordringene og så får vi hver eneste uke kose oss med så mange flotte blogger. Der er virkelig vanskelig å velge bare 1 hver til fredagen altså :o)

Marthe:

Jeg hadde valgt Gyldenkron denne gangen. Jeg ble så facinert av hennes herlige bomullpads som hun har strikket og heklet da, så utrolig miljøvennlig og antakelig deilig i bruk. Jeg tror jammen jeg skal prøve jeg og :o)

Men så ser jeg at hun krediterer Strikk og tøys som sin inspirasjonskilde til disse herlige padsene, så da fortjener virkelig Strikk og tøys en plass i ukens bloggrunde også :o)


Miriam:

Strikkekurven er en av bloggene jeg først oppdaget etter at jeg stumblet inn i blogglandia. Her dukker det stadig opp mye fint, både strikking og andre hobbyting. En av mine store favoritter er de flotte kjærestevottene Tina strikker:

7 kommentarer:

gyldenkron sa...

Så koselig da. Tusen takk for skryten. Og ja, må kreditere de som krediteres bør, både strikk og tøys og litlo (selv om litlo ikke har lagt ut oppskrift i bloggen enda)

Marthe sa...

Kreditering er viktig :o) Så kjekt at du syns det var koselig!!

Bente sa...

Åh de pad`sene var kjepmesmarte! setter igang og lager med en gang :-D

Renathe sa...

For en utrolig lur gave padsene er da!! Må nesten skrive ned, er så mange kreative blogger der ute og vil jo helst gjøre alt med en gang :)

Marthe sa...

Renathe: Jeg har en idebok liggene ved dataen jeg, hvor jeg noterer ned slike smarte ting og kan bla i n¨r jeg vil ha litt inspirasjon.

Tina sa...

Tusen takk for all ros for bloggen min! Det er så hyggelig å høre! :-)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Tusen takk for lenke og fine ord!